VP_Sus_swan_1920x550.jpg

Det bør være enkelt å velge produkter med lavest mulig miljøpåvirkning - velg våre svanemerkede mopper og kluter

En ledende merking for mikrofiberprodukter

Lifecycle illustrates the impact of sustainable cleaning solutions on the sustainability cycle.

Det nordiske miljømerket Svanen ble lansert for å redusere miljøpåvirkningen fra produksjon og forbruk av varer, og for å gjøre det lettere for forbrukere og bedrifter å velge de mest miljøvennlige varene og tjenestene.

Svanemerkede produkter for renhold med mikrofibre har en av markedets beste miljøprofiler. Her har man tatt hensyn til hele livssyklusen – inkludert materialvalg, produksjonprosesser, emballasje, varekvalitet og ytelse. De prisbelønte mikrofiberproduktene våre går gjennom omfattende funksjonstester, der man ser på evne til å fjerne skitt, smuss og mikroorganismer, oppsugingsevne, om de etterlater riper og om de endrer størrelse etter vask og tørk.

Alle svanemerkede produkter – fra bærekraftige mopper til miljøvennlige mikrofiberkluter – overholder strenge krav til alle relevante faser i livssyklusen. De hjelper kundene våre med å bruke mindre kjemikalier, vann, strøm og andre ressurser, noe som betyr at de både er bedre for miljøet og gir et konkurransefortrinn. 

Den velkjente svanelogoen på grønn bakgrunn er symbolet på at mange av moppene våre og andre rengjøringsprodukter er miljøvennlige og bærekraftige.

Miljømerket Svanen er både miljø- og kvalitetskontroll

A swan logo on a green background symbolises eco-friendly mops and other sustainable cleaning products.

Miljømerket Svanen er både miljø- og kvalitetskontroll

Alle svanemerkede produkter fra Vileda Professional

  • har suveren rengjøringsytelse med mikrofibre og gir effektiv rengjøring også uten eller med lite vaskemiddel
  • holder lenge og bidrar dermed til lavere driftskostnader
  • påvirker ikke overflatene de brukes på
  • er trygge for brukeren og miljøet
  • overholder alle de strengeste kravene til bruk av skadelige stoffer – både i fremstillingen og i det ferdige produktet

Bli bedre kjent med våre bærekraftige moppeløsninger og andre svanemerkede produkter:

Alle våre miljøvennlige mopper samt hele utvalget av bærekraftige rengjøringsprodukter er svanemerkede. Det gjør det enklere for kundene å velge varer og tjenester som er snille mot miljøet. Bærekraftige, miljøvennlige og brukervennlige – finn ditt perfekte Vileda Professional-rengjøringsprodukt.