Picture's description

Moppesystem

80% av den totale rengjøringstiden brukes til gulvrengjøing, derfor er det viktig å velge riktig system som hjelper deg å spare tid. Med mer enn 40 års fartstid i bransjen er Swep System helten i våre ulike moppesystem. Å velge Swep System innebærer at du rengjør skikkelig rent med god samvittighet.  

Filtrert etter
Moppar & dukar passande för :
Typ av mopp :
Mopp rekommendation efter städyta :

Skaft

Skaft for alle situasjoner! Velg mellom Vario, et prisbelønnet, fargekodet teleskopskaft eller SprayPro Inox, et skaft med innebygd tank for ekstra fuktighet. Uansett hva du velger, kan skaftene brukes sammen med alle moppesystemer på markedet.

Les mer

Swep System

Swep System er et førsteklasses gulvrengjøringssystem med forprerparte mopper. Mikrofiberrengjøring til alle typer gulv med hygiene, miljø og ergonomi i fokus.

Les mer

ExpressPro System (borrelåsmopp)

For deg som velger mopper med borrelås. Velg Express Pro - mikrofibermopper med beste rengjøringsevne.

Les mer

ClickSpeed System

ClickSpeed kombinerer styrken i ett bra moppesystem med enkelheten og fleksibiliteten hos en klut. Systemet er enkelt å lære seg å håndtere, klick og du kan starte å rengjøre. ClickSpeed er egnet for både små og større objekt.

Les mer

Gulvkluter

Her finner du våre ulike gulvkluter som passer til ulike rengjøringsmetoder og system - alt fra engangskluter til mopper som binder støv til Mop’n Dry - vår smalaste mopp.

Les mer

Tilbehør til gulvrengjøring

Bra tilbehør som letter den daglige gulvrengjøringen – moppebokser og sil for forpreparering, Gnuggis og dynkeflaske for tøffe tak på flekker.

Les mer

Minimoppar og Pressystem

Vi tilbyr moderne press-systemer som er enkle å bruke. Kan med fordel brukes på mindre steder der det ikke er tilgang til vaskemaskin, for eksempel butikker, bensinstasjoner, pizzeria og restauranter.

Les mer

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss