Vileda Professional 

Vileda Professional utvikler og produserer ledende rengjøringsløsninger for profesjonelle brukere innen forskjellige virksomhetsområder, for eksempel helse- og omsorgstjenesten, kontrollerte miljøer, kontor, skoler samt hotell, restaurant og storkjøkken. 

Etter mer enn 70 år i bransjen er vi godt kjent med behovene til de profesjonelle brukerne innen disse områdene. Våre løsninger tilbyr en raskere og mer effektiv rengjøring til en lavere totalkostnad. Innovative rengjøringsløsninger basert på bærekraft har alltid vært Vileda Professionals viktigste fokus i det daglige arbeidet.

Med salgskontor i alle større europeiske land, Nord-Amerika og Asia i tillegg til et stort nettverk av forhandlere, er vi representert over hele verden.

Innovasjon innen renhold med brukeren i sentrum         

Vi vil at du skal lykkes

Målet vårt er at du skal lykkes, både i dag og i fremtiden. Det målet når vi ved å leve opp til dine nåværende krav, samtidig som vi tar hensyn til fremtidens behov. 

Derfor tilbyr vi metoder, systemer og prosesser av høy kvalitet til alle aspekter ved arbeidet ditt – i tillegg til store muligheter for tilpassing. På den måten hjelper vi deg med å utvide tilbudet til kundene, styrke din egen profil og øke personalets effektivitet i dag, samtidig som du får rengjøringssystemer som enkelt kan tilpasses morgendagens behov.

Å tenke på fremtiden nå er bare én del vår kontinuerlige streben etter perfeksjon både når det gjelder teknologi og innovasjon og kvaliteten på produktene, prosessene og tjenestene vi leverer.

Vi blir aldri helt fornøyde  

Et selskap som ikke hele tiden er på tå hev havner lett i bakevja. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å forbedre og forandre de vellykkede konseptene våre slik at vi kan bli enda bedre på det vi gjør.

Vi møter kundene i deres eget miljø og finner løsninger på deres spesifikke behov med hensyn til et enklere, raskere og mer effektivt renhold. 

Hovedkontoret vårt ligger i Weinheim i Tyskland, like ved Freudenbergs senter for forskning og utvikling.   

Vi kan markedet

Vi har stor kunnskap om markedet ditt og har utviklet og produsert ledende rengjøringsløsninger i mange år. Med det som utgangspunkt tilbyr vi flere fordeler som understreker vår kompetanse og erfaring innen den profesjonelle rengjøringsbransjen:
  • Vi produserer produkter til vask og renhold innen en rekke forskjellige bransjer og har fornøyde kunder over hele verden.
  • Forskning og utvikling skjer internt med patenterte teknologier og i samsvar med de høyeste kvalitetsstandarder.
  • Ergonomi, funksjon og design er våre viktigste fokusområder i produktutviklingsfasen.
  • Produktene våre gir optimal ytelse og effektivitet.
  • Vi er opptatt av at løsningene våre skal være globalt bærekraftige.
  • Varemerket Vileda Professional er en del av Freudenberg Group, et internasjonalt teknologikonsern som bidrar til å hjelpe både kunder og samfunnet for øvrig med fremtidsrettede innovasjoner.