Bra blir enda bedre om du samarbeider med oss

Ja, visst er våre produkter enkle å forstå og lette å bruke, men vi vet at du får mer ut av både produkt og personale om vi sammen ser på behovet og foreslår de beste løsningene, fra opplæring til gjennomføring.

Selvfølgelig er du ekspert på renhold, men om du vil få mer ut av din investering i renholdsutstyret ditt, så deler vi mer enn gjerne av våre erfaringer. I det arbeidet følger vi en strukturert prosess, og du velger selv enten deler av eller hele menyen under.

1 Lytt til kunder
Første skrittet er å samle inn all nødvendig informasjon om renholdsoppdragene og forutsetningene for kontrakten eller oppdraget
2 Analyse/forslag.
Vi analyserer alle innsamlede fakta, og lager et forslag som er optimalt i forhold til både investeringsnivå og forventet økonomisk resultat.
3 Opplæring.
Ut i fra den foreslåtte løsningen utarbeider vi en opplæringspakke som hjelper ditt personale å sette teori ut i praksis. På den måten kan du være sikker på at din investering også gir det økonomiske utfallet som du forventer.
    
4 Implementering
Tid for sannhetens øyeblikk! Nå skal produktene fra Vileda Professional bevise at renholdet er både enkelt og kostnadseffektivt. Og vi er selvfølgelig tilgjengelige for å se at produktene og løsningene brukes på riktig måte.
5 Support. Uansett hvilken type support du trenger, så er vi klare til å gi deg den hjelpen du trenger. Vil du ha tips og råd for å effektivisere et eksisterende oppdrag, eller trenger veiledning i forbindelse med en ny kontrakt, så hjelper vi deg gjerne med det. 

Velg oss og forsterk firmaets image!

Om du kan vise dagens kunder og potensielle kunder at du alltid ligger i forkant når det gjelder effektivt og kostnadsbevisst renhold, så øker også dine sjanser vi å vinne nye kontrakter. Samtidig som du forsterker ditt firmas image.
Kontakt oss, vi hjelper deg!