Dokumentert produktkvalitet

Velg Vileda Professional

Det meste av rengjøringsutstyret fra Vileda Professional utvikles og produseres internt. Det gjør at vi kan leve opp til de høyeste kvalitetsstandardene. Våre globale produksjonsenheter er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Det innebærer at alle produkter fra Vileda Professional holder jevn kvalitet, noe som reduserer risikoforholdene i den daglige driften.

Produkter utover det vanlige

Vi er pådrivere innenfor innovasjon med en standard utover det vanlige. Det er det som skiller oss fra konkurrentene våre. Vi velger ikke enkel og billig masseproduksjon – og det gjør ikke kundene våre heller. Vi leverer løsninger som er tilpasset dine behov og ønsker. 

I prinsippet er alle produktene våre testet av uavhengige testinstitutter – tilbudet vårt består av kvalitetsprodukter med dokumentert bærekraft og pålitelighet.

Kvaliteten stopper ikke med produktene

Løsninger fra Vileda Professional er så mye mer enn bare et produkt: Produkter kan forandres over tid, men vår erfaring om og kompetanse innen renholdbransjen kan ikke erstattes like lett. Det er derfor vi har en bred base med fornøyde kunder som setter sin lit til:
  • fremstående innovasjon
  • fagkunnskap innen rengjøringsløsninger
  • produkteffektivitet
  • optimal brukskostnad.

Kostnaden er ikke hele verdien

Det lønner seg å velge kvalitet fra Vileda Professional. Du kan spare både tid og penger med økt produktivitet, enkel bruk og et hygienisk, rent resultat. 

Alle våre produkter har dessuten et tydelig fokus på bærekraft, siden vi ønsker at de skal holde lenger enn andre sammenlignbare løsninger. Det innebærer mindre utskifting av produkter og dermed lavere totalkostnader – med minimal påvirkning på miljøet.

Jobb smartere, ikke hardere

Ergonomi utover det vanlige

Lange rengjøringsøkter sliter på kroppen. Vårt mål er derfor å hjelpe mennesker med å jobbe smartere, ikke hardere. Derfor tar vi også hensyn til ergonomien allerede i utviklingsfasen av et nytt produkt. Det er grunnen til at våre redskaper enkelt kan tilpasses og justeres for å passe til alle individuelle behov. Stativ og teleskopskaft med prisbelønt ergonomisk design, minimert vekt og lav friksjon reduserer faren for slitasjeskader. Vi tilbyr dessuten omfattende opplæring i bruk av produktene våre i et ergonomisk perspektiv, slik at renholdsarbeidet skal kunne utføres på en så skånsom og behagelig måte som mulig.