VP_Sus_plastica_1920x550.jpg

Førsteklasses løsninger med resirkulert plast

Sustainability_Plastica_icon_305x305.jpg

Å bruke resirkulerte materialer er et viktig skritt på veien vår mot en sirkulær økonomi.

Vi samarbeider med mange andre virksomheter for å få til dette. Et eksempel er IIP Srl (Istituto Italiano dei Plastici Srl). De sertifiserer at produkter med Plastica Seconda Vita-merket er laget av resirkulerte materialer og overholder kravene i Plastica Seconda Vita-miljømerkingen, 1. utg., 3 rev. 09/2018.

Samarbeidet gjør at vi kan bruke resirkulerte materialer uten at det går utover den høye kvaliteten du forventer av Vileda Professional. Alle PSV-sertifiserte Origo 2-beholdere overholder våre strenge krav, slik at de er akkurat like funksjonelle, holdbare og stabile som produkter av bare ny plast.

Bli med i kampen for et mer bærekraftig samfunn og jobb med våre nye bøtter og moppeløsninger med Plastica Seconda Vita-merket. Da er du med på å gjøre fremtidens økonomi mer sirkulær. 

La oss alle bli stolte brukere av resirkulerte produkter!

Origo 2 with recycled boxes
Svarte bøtter og bokser blir ikke bare verdsatt av våre kunder takket være vår investering i bærekraft både når det gjelder kvalitet og miljø, men også av det stilige utseendet som det gir våre Origo 2-tilhengere.

Møt vår "Plastica Seconda Vita" - merkevarer: