r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift. Strikket mikrofiberklut av 100 % resirkulert materiale 

AVi er verdensledende i rengjøringsløsninger og vi tilby mer enn bare produkter som holder områder og overflater rene. Rengjøringen skal også bidra til en sunn verden. Derfor har vi laget en helt ny produktserie. Alle produkter i serien er produsert på en bærekraftig måte, og merket med ”r”.

r-MicroTuff Swift er en allroundklut som fungerer bra på alle typer av overflater og områder. Utmerket for deg som vil ha litt mer klut i hånden. Den fjerner så vel løs som hardtsittende smuss og fete fingeravtrykk, helt uten bruk av kjemikalier. Kluten kan brukes tørr, fuktig eller våt.

r-MicroTuff Swift: r for responsibility, r for resources, r for recycled eller r for ansvaR, r for Råvarer og r for Resirkulert.

Kluten har samme høye kvalitet som tidligere. Den er slitesterk og kan vaskes mange hundre ganger uten at hverken utseendet eller rengjøringseffekten forringes. r-MicroTuff Swift er 100% resirkulert og har alle egenskaper du forventer av et nytt materiale:

  • 100% mikrofiberrengjøring
  • Fjerner opp til 99,99% Bovine Coronavirus fra vinylflater, testet av et tredjepartslaboratorium
  • Høyt smussopptak, også helt uten kjemikalier
  • Utmerket for deg som vil ha litt mer klut i hånden
  • 100 % holdbar - kan vaskes opp til 500 ganger
  • Love it clean: 100 % resirkulert = 2 PET-flasker blir 1 klut
  • Svanemerket (lisens 4083 0006)

Liker du det rent og grønt? Les nedenfor og lær mer om r-MicroTuff Swift, vår første resirkulerte klut. 

Vileda Professional 100 % resirkulert - Power. Performance. Proud.

Power: Vi tilbyr rengjøringskraften fra mikrofiberen i kombinasjon med holdbarhet. 2 PET-flasker, 0,5 l, resirkuleres for å lage en r-MicroTuff Swift-klut. Det gjør vi uten å gå på akkord med hverken rengjøringsresultatet eller slitestyrken.

Performance: Vi tar plastsøppel og gir det en ny sjanse som førsteklasses mikrofiberkluter  – opp til 99.99% bevist virusopptak, og det uten å tilsette kjemikalier.

Proud: Med 100 % stolthet presenterer vi en resirkulert klut som passer inn i en sirkulær økonomi. Kluten har også klart alle de tøffe kravene til miljømerket Svanen, hvilket understreker at den er trygg for både de som produserer og de som bruker kluten. I tillegg gjør den det enkelt å velge et bra miljøvalg for de som kjøper inn rengjøringsprodukter. Vileda Professionals resirkulerte rengjøringskluter rengjør smartere og grønnere.

Alle våre bærekraftige produkter er merket med "Love it Clean" – et bevis på vårt engasjement for resirkulering, sikkerhet og rengjøringseffektivitet.

Kontakt oss for ytterligere informasjon om vår nye serie bærekraftige produkter. Kjøp r-MicroTuff Swift i dag

Beskrivelse Farge Størrelse (cm) Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
r-MicroTuff Swift blå 35 x 38 168755 20 168756 5
r-MicroTuff Swift grønn 35 x 38 168757 20 168758 5
r-MicroTuff Swift gul 35 x 38 168759 20 168760 5
r-MicroTuff Swift rød 35 x 38 168761 20 168762 5

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss