Durable_Wipes_News-Detail-Page-Image-Header-1920-x-550.jpg

Vi fortsetter å lede an!

Møt r-MicronQuick. Kluten med den tynneste mikrofiberen på markedet, og som nå har blitt enda mer miljøvennlig. Det beste rengjøringsresultatet kombinert med lavest miljøpåvirkning, det får du i denne kluten.
Målet vårt er at hvert produkt vi utvikler skal bidra til et bedre miljø i fremtiden. Med hele 70 % resirkulert materiale reduserer vi drivhuseffekten. Og ved hjelp av våre unike produksjonsprosesser er vi nå langt framme både når det gjelder miljø og funksjon.
Vi går selvsagt ikke på kompromiss med verken ytelse eller kvalitet – produktene våre skal kunne rengjøre med kun vann – det gir lav klimabelastning gjennom hele prosessen, hver eneste dag. LEADING WITH LESS.

r-MicronQuick. 100 % mikrofiberrengjøring. 70 % resirkulert materiale.

r-MicronQuick. 100 % mikrofiberrengjøring. 70 % resirkulert materiale.

Den nye r-MicronQuick er like effektiv og holdbar som forgjengeren. Forskjellen er at polyestermikrofiberen nå er laget av 100 % resirkulert husholdningsavfall – det utgjør en stor forskjell for klimaet.

Velg våre produkter fra resirkulerte materialer - vi pruter ikke på kvalitet eller resultater!Kluten kan fortsatt vaskes 500 ganger. Størrelsen på fibrene er den samme - vår patenterte produksjonsprosess deler fiberen i 32 deler under høyt vanntrykk, noe som gir fibre så tynne som 0,075 dTex - det synes på resultatet! De supertynne fibrene legger igjen svært små vanndråper på overflaten, de fordamper raskt og etterlater kun et skinnende og lofritt resultat. Uavhengige tester viser at r-MicronQuick fjerner opptil 99,99 % av virus og bakterier fra overflaten, og det med bare vann.

Love it clean

Love it clean

En bærekraftig økonomi skapes ikke ved en tilfeldighet, men som et direkte resultat av de tiltakene vi alle gjør – både som bedrift og bruker. Vårt bærekraftige «r-range» bidrar til redusert klimapåvirkning uten å ofre resultater.

"R" står for Responsibility, Resources, Recycled
Eller rett og slett; vi tar et stort ansvar for miljøet ved å redusere forbruket av verdens ressurser. Når du finner et produkt fra Vileda Professional med "r" i navnet, så vet du at produktet er helt eller delvis laget av resirkulert materiale.