Swep Single r-MicroTech

Swep Single r-MicroTech - resirkulert garn med lav friksjon og høy rengjøringsevne

r for Responsibility, r for Resources, r for Recycled eller r for ansvaR, r for Råvarer og r for Resirkulert. 

Vår intensjon som verdensledende innen renhold er å tilby bærekraftige og miljøvennlige produkter. Produkter og løsninger som bidrar til en sunnere verden. Vår nye serie produkter er merket med en r, der ”r” står for ansvar, resirkulering og ressurser. Dette er produkter som bygger på idéen om et bærekraftig og pålitelig rengjøingsresultat.

Bærekraftig rengjøring med et hygienisk rent resultat - fordelene med Swep Single r-MicroTech

Swep Single r-MicroTech garnmopp laget av opp til 30% resirkulert materiale. Moppen er like effektiv og holdbar som tidligere, og den glir lett uten anstrengelse. Baksiden består av forkrympet polypropen og garnet er av 100 % polyester. Moppene er farge-kodede. Produseres i Finland. Svanenmerket (lisens 4083 0006).
Swep Single r-MicroTech er førstevalget på ujevne, veldig skitne og/eller ubehandlede flater. Brukes på sykehus, aldershjem og barnehage der det stilles høye kravs til hygiene, så vel som på skoler, kontor og butikker. Egnet for tørre, fuktige eller våte metoder. Spar skritt og tid – velg riktig bredde: 35 cm: små rom. 50 cm: til store og små flater med ingen eller høy møbleringsgrad. 75 cm: store åpne flater med minimal møblering f.eks. korridorer, kantiner og gymsaler.

  • Love it clean: 30% resirkulert materiale – 3,5 PET-flasker gir en 50 cm mopp
  • Fjerner opp til 99,99% av Bovine Coronavirus (testet i et tredjepartslaboratorium på vinyloverflate)
  • 100% Holdbar - den lange levetiden gir en lav brukskostnad
  • Velg riktig bredde og spar opp til 30% tidsbruk
  • Garnet rengjør i dybden med mindre friksjon enn tradisjonelle garnmopper, først og fremst ved bruk fuktig eller våt.
  • Resistent mot kjemikalier inkl. blekemidler og løsninger høy pH-verdi.

Bærekraftige og slitesterke rengjøringsprodukter fra Vileda Professional

Utviklingen av våre ”Love it Clean” produkter understreker vårt engasjement for resirkulering, sikkerhet og rengjøringseffektivitet ved å opprettholde bærekraft og høy rengjøringsevne

LEADER: vi bruker 3,5 PET-flasker (0,5 l) til en Swep r-MicroTech Mop, 50 cm. Det gjør at moppen er en del av et sirkulært system. Vi reduserer også behovet for vann og kjemikalier, da moppen er like effektiv som tidligere og fremfor alt passer godt i et forpreparert moppestystem.

PERFORMANCE: Swep Single r-MicroTech Mop er laget av opp til 30% resirkulert materiale. Prosessen å velge riktig mikrofibermiks i garnet er viktig, det er brukt for å gi den beste prestasjonen hva gjelder resultat, kvalitet og økonomi. Slik at også selv uten rengjøringsmiddel kan du stole på det gode rengjøringsresultatet med fjerning av opp til 99,99% virus fra overflaten.

ERGONOMIC: Swep r-MicroTech mopper er lette å bruke, de glir lett på overflaten. 

RECOGNITION: Swep Single r-MicroTech står for høyeste rengjøringseffektivitet, bevist ergonomi og holdbarhet. De har også innfridd alle de tøffe kravene fra miljømerket Svanen, noe som understreker at de er sikre både for de som produserer og de som bruker moppene.  

Leter du etter holdbare og grønne rengjøringsprodukter? Vi tilbyr en mengde bærekraftige produkter. Se etter vårt eget merke “Love it Clean” på alle våre bærekraftige produkter. Bestill vår Swep Single r-MicroTech Mop i dag!

Swep Single 75 cm

Swep Duo Frame 75 cm


75 cm Swep Duo moppestativ er tilgjengelig med produktnummer 116868. De nye Swep Duo r-stativene er kompatible med 35 cm og 50 cm r-MicroTech Single-moppene.

Beskrivelse Størrelse (cm) Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
Swep Duo Moppestativ (dobbeltsidig) 75 116868 10 145300 1
Swep Single r-MicroTech Mop (CC) 50 169361 30 169362 1
Swep Single r-MicroTech Mop (CC) 75 169369 10 169370 1

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss