Swep Duo r-MicroTech

Swep Duo r-MicroTech - Dobbelt så smart og 30% resirkulert

r for responsibility, r for resources, r for recycled eller r for ansvaR, r for Råvarer og r for Resirkulert. 

Vår intensjon som verdensledende innen renhold er å tilby bærekraftige og miljøvennlige produkter. Produkter og løsninger som bidrar til en sunnere verden. Vår nye serie produkter er merket med en r, der ”r” står for ansvar, resirkulering og ressurser. Dette er produkter som bygger på idéen om et bærekraftig og pålitelig rengjøingsresultat.

Bærekraftig rengjøring med et hygienisk rent resultat - fordelene med Swep Duo r-MicroTech

Swep r-MicroTech Duo er en dobbeltsidig garnmopp laget av opp til 30% resirkulert materiale. Moppen er like effektiv og holdbar som tidligere, den glir lett på overflaten, uten anstrengelse. Swep Duo r-MicroTech er førstevalget på ujevne, meget skittne og/eller ubehandlede flater. Brukes på sykehus, omsorgsboliger og barnehager der det stilles høye krav til hygiene, så vel som på skoler, kontorer og butikker. Egnet for tørre, fuktige eller våte metoder.

  • Love it clean: 30% resirkulert materiale – 3,5 PET-flasker gir en 50 cm mopp
  • Fjerner opp til 99,99% av Bovine Coronavirus (testet i et tredjepartslaboratorium på vinyloverflate)
  • 100% Bærekraftig - den lange levetiden gir en lav pris 
  • r-MicroTech og Swep Duo System har blitt testet og godkjent som et ergonomisk moppesystem av Myontec Ergo Analysis, FI
  • Swep Duo er generelt ca 5 % raskere enn tradisjonelle mopper
  • Velg riktig bredde og spar opp til 30% tidsforbruk
  • Lavere investeringskostnad - dobbeltsidig mopp halverer behovet
  • Lavere håndteringskostnad - flere moppesider i vask og transport 

Bærekraftige og slitesterke rengjøringsprodukter fra Vileda Professional

Utviklingen av våre ”Love it Clean” produkter understreker vårt engasjement for resirkulering, sikkerhet og rengjøringseffektivitet ved å opprettholde bærekraft og høy rengjøringsevne

LEADER: vi bruker 3,5 PET-flasker (0,5 l) til en Swep r-MicroTech Mop, 50 cm. Det gjør at moppen er en del av et sirkulært system. Vi reduserer også behovet for vann og kjemikalier, da moppen er like effektiv som tidligere og fremfor alt passer godt i et forpreparert moppestystem.

PERFORMANCE: Swep Duo r-MicroTech Mop er laget av opp til 30% resirkulert materiale. Prosessen å velge riktig mikrofibermiks i garnet er viktig, det er brukt for å gi den beste prestasjonen hva gjelder resultat, kvalitet og økonomi. Slik at også selv uten rengjøringsmiddel kan du stole på det gode rengjøringsresultatet med fjerning av opp til 99,99% virus fra overflaten.

ERGONOMIC: Swep r-MicroTech mopper er lette å bruke, de glir lett på overflaten. Uavhengige tester i et tredjepartslaboratorium har gjennom en ergonomianalyse godkjent Swep Duo r-MicroTech som et ergonomisk moppesystem.

RECOGNITION: Swep Duo r-MicroTech står for høyeste rengjøringseffektivitet, bevist ergonomi og holdbarhet. De har også innfridd alle de tøffe kravene fra miljømerket Svanen, noe som understreker at de er sikre både for de som produserer og de som bruker moppene.  

Leter du etter holdbare og grønne rengjøringsprodukter? Vi tilbyr en mengde bærekraftige produkter. Se etter vårt eget merke “Love it Clean” på alle våre bærekraftige produkter. Bestill vår Swep Duo r-MicroTech Mop i dag!

Swep Duo 75 cm

Swep Duo Frame 75 cm


75 cm Swep Duo moppestativ er tilgjengelig med produktnummer 116868. De nye Swep Duo r-stativene er kompatible med 35 cm og 50 cm r-MicroTech Duo-mopper.

 

Beskrivelse Størrelse (cm) Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
Swep Duo Moppestativ (dobbeltsidig) 75 116868 10 145300 1
Swep Duo r-MicroTech 50 169375 25 169376 1
Swep Duo r-MicroTech 75 169377 10 169378 1

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss