r-MicronSolo

En engangsklut av 35 % resirkulert materiale. Det sparer på klimaet hver dag – mindre avfall som fører til mindre CO2-utslipp.

r-MicronSolo - en unik kombinasjonsklut med høy hygienestandard fra 35 % resirkulert materiale. Det utgjør en stor forskjell for klimaet hver dag. Legg til at stoffet også inneholder 50 % viskose som gir absorpsjon.
Engangskluter er en ekstra sikkerhet i hygienisk sensitive områder. Takket være sin avanserte mikronfiberteknologi tilbyr r-MicronSolo effektiv og rask rengjøring av høyrisikoområder. Kluten er testet ved uavhengige testinstitutter og sertifikater som viser evne til å fjerne bakterier og virus med 99,99 % på alle overflater.
Kombinasjonen av engangsmateriale og det faktum at kluten er tilgjengelig i tre farger – hjelper deg å unngå risikoen for krysskontaminering både når det gjelder hygienestandarder og HACCP-prinsipper.
r-MicronSolo kan også brukes til gjenstander som ikke har vaskemuligheter eller som et supplement når smittespredning pågår.

  • Love it clean: Polyesterfibereme i kluten gir et nytt liv til resirkulert husholdningsavfall. 1 kartong (500 kluter) reduserer drivhuseffekten med 1 kg CO2e. Det tilsvarer 8 km bilkjøring.
  • Beregn hvor mye du sparer til højer.
  • Uavhengige tester viser at 99,9 % av bakterier og virus fjerner fra overflaten - også uten desinfeksjonsmiddel eller annen kjemi.
  • ”Micron-teknologien” gir veldig tynne fiber, og det resulterer i et dypere og mer effektivt rengjøingsresultat.
  • Viskosefiberen gir en høy vannabsorpsjon, noe som forbedrer evnen til å ta opp søl.
  • Tørt og rent resultat uten skjolder og lo.
  • Slitesterk – kan også brukes som en korttidsklut.
  • Finnes i tre farger - reduserer risikoen for krysskontaminering.

r-MicronSolo inneholder en unik kombinasjon av supertynne mikrofiber sammen med absorberende viskosefiber. Den nye ”Micronteknologien” splitter fiberene i hele 32 deler, det er dobbelt så mye som fibrene i tradisjonelle mikrofiberkluter.
Kluten inneholder 35% polyester, produsert av resirkulert husholdningssavfall, 15% polyamid og 50 % viskose.

Love it Clean!

r-MicronSolo er en del av vårt nye utvalg av resirkulerte materialer. Her kan du lese mer om vårt sortiment merket med Love it Clean.

Kontakta oss så berättar vi mer: vileda.professional.no@fhp-ww.com

 

Beskrivelse Farge Størrelse (cm) Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
r-MicronSolo blå 30 x 40 170342 5 170343 100
r-MicronSolo rød 30 x 40 170344 5 170345 100
r-MicronSolo gul 30 x 40 170346 5 170347 100

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss