new-r-micro-header-web.jpg

Vileda Professional presenterer

r-MicroTuff Swift og Swep r-MicroTech mopper

Reduser CO2 -utslipp med de første resirkulerte rengjøringsproduktene fra Vileda Professional.

Bærekraft er selve hjertet i det vi driver med. Basert på mer enn 60 års erfaring i bransjen ønsker vi å tilby mer enn bare rengjøringsløsninger som sørger for hygienisk rene lokaler og overflater, de skal også bidra til en renere planet generelt.

Derfor har vi laget en helt ny serie produkter. Alle er bærekraftig produsert av resirkulert polyester fra forbruksavfall og merket med en «r». Disse førsteklasses rengjøringsproduktene står for bærekraftige verdier, drevet av innovasjon og ansvar. Vi kaller det «Clean meets green».

Vi er stolte av å presentere førsteklasses rengjøringsprodukter som oppfyller kravene til bærekraft både når det gjelder kvalitet og miljø - produktutvikling som fokuserer på innovasjon og ansvar: "Clean meets Green" eller som du finner på etiketten "Love it Clean "

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff-Swift-LIC-305x305.jpg

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift – den første resirkulerbare kluten fra Vileda Professional.
Kluten, som er laget av 100 % resirkulerbar polyester, tilbyr kundene den samme overlegne mikrofiberrengjøringen og holdbarheten som det originale mikrofiberproduktet.

2 PET-flasker à 0,5 l gjenbrukes for å lage 1 r-MicroTuff Swift-klut, uten å fire på kravene til rengjøringsevne og holdbarhet – kluten kan vaskes opptil 500 ganger.

Swep r-MicroTech moppe

r-MicroTech-Swep-LIC-305x305.jpg

Swep r-MicroTech moppe

Med samme høye kvalitet som før; høyeste rengjøringseffekt og kapasitet, holdbarhet vask etter vask, lav friksjon som gir god ergonomi, presenterer vi nå Swep r-MicroTech Duo og Single - av 30% resirkulert materiale.

3,5 PET-flasker på 0,5 l blir gjenbrukt og blir en Swep r-MicroTech Duo 50 cm mopp.

Selvfølgelig er de Svanemerket.

Et tredjeparts laboratorium har dokumentert de overlegne egenskapene til r-MicroTuff Swift og Swep r-MicroTech of når det gjelder å fjerne virus. Resultatet: Fjerner opptil 99,99 % av bovint koronavirus fra vinyloverflater. Denne ledende rengjøringseffektiviteten opprettholdes også uten bruk av vaskemidler.

Både kluten og moppen står for det aller ypperste innen effektiv rengjøring, holdbarhet og bærekraft, og har derfor fått tildelt Svanemerket, noe som understreker at den er trygg for både brukere og miljøet. Di  representerer et viktig bidrag for å bedre miljøet, gjøre renholderne stolte og kundene fornøyde.  

Siden bærekraft ofte ikke er en opplagt produktegenskap bruker vi vårt «Love It Clean»-merke for å understreke de mest bærekraftige produktvalgene, som for eksempel r-MicroTuff Swift og Swep r-MicroTech. Dette merket hjelper kundene våre til å følge våre ambisjoner når det gjelder reduksjon av avfall og vårt engasjement for økt resirkulering og sikkerhet.