Swep Duo r-MicroPlus Pro

Dobbelt så smart! Opp til 50% resirkulert. Rengjør i dybden.

Swep Duo r-MicroPlus Pro er en dobbelsidig mikrofibermopp med den nye generasjonens supermikrofibrer. I den skårede mikrofiberen er det et unikt 3D bikubemønster og polyesterfibrer, to detaljer som gir et effektivt rengjøringsresultat med minst mulig friksjon.

Swep Duo r-MicroPlus Pro er symetrisk (likesidig), to fingerløkker med tydelig merking av moppeside (1 / 2) samt pil for retning.

Moppen finnes i ulike bredder;  35 og 50 cm, og brukes med Swep r-Moppstativ.

Produsert av 68% polyester/32% polypropylen, opp til 50% av materialet kommer fra resirkulert plast. Baksiden er forkrympet for å holde formen. Fargekodet. Produsert i Finland.

Testet for å tåle opp til 1000 vaskesykluser og har blitt tildelt miljømerke Svanen (lisens 4083 0006) dette sikrer at den oppfyller strenge miljø- og kvalitetskrav.

Kundfordeler:

 • Supermikrofiberen med det unike bikubemønsteret i 3D sammen med polyesterfibrene fjerner effektivt også hardtsittende smuss og flekker. Kanalene i bikubemønsteret hjelper til å ta hånd om smusset og børstefiberen trenger ned i sprekker.
 • Fjerner opp til 99,99 % bakterier testet med P.aeruginosa & S.aureus på vinyloverflater på et tredjepartslaboratorium.
 • Den skårede fiberen holder fuktigheten i moppen og etterlater seg et jevnt resultat over en større flate.
 • Kombinasjonen av mønsteret og polyesterfiberen er optimal for å gi lavere friksjon og den beste effektivitet.
 • Testet og godkjent som et ergonomisk system av ErgoCert, sammen med Swep r-Moppstativ og Vario teleskopskaft.
 • Fargekodede etiketter, nummererte fingerløkker for sideindikering og pil for mopperetning.
 • Produsert av opp til 50 % resirkulert  materiale.
 • Lang holdbarhet (opp til 1000 vaskesykluser). Dubbeltsidig - dobbler areal som rengjøres.
 • Effektiv = en mopp klarer å rengjøre en større flate, dette gir mindre mopper å håndtere. Alt dette gir mindre CO2- utslipp, lettere håndtering og en lav
  totalkostnad.

Bruksområde

Swep Duo r-MicroPlus Pro er utmerket til daglig rengjøring av ala slette og/eller behandlede gulv. Moppen fjerner effektivt flekker og ingrodd smuss. Den passer like godt på gulvet som til vegg og interiør.

Utmerket på sykehus, sykehjem og barnehage der det stilles høye krav til hygiene. Men, passer like bra på  skoler, kontor og butikker.

Egnet til lett fukig og fuktige metoder.

Beskrivelse Størrelse (cm) Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
Swep Duo r-MicroPlus Pro mop 50 cm (CC) 50 171374 30 171375 1

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss