MicroRoll

100% mikrofiber på rull

MicroRoll ser ut som en tørkerull og inneholder 200 svanemerkede mikrofiberkluter først og fremst beregnet til engangsbruk. Kluten er ikke bare overlegen til lå ta opp bakterier, men viser også at den tilfredsstiller de høye kravene til partikkelslipp.

MicroRoll tilsvarer en tradisjonell engangsklut, tynn, smidig og billig. Kluten er produsert i henhold til en patentert produksjonsteknikk, Evolon® og består av mikrofilament. Mikrofilament er mikrofiber som splittes under høyt trykk ned til så ekstremt tynne fiber som 0,015 dtex.

Uavhengige tester utført av Microsearch Laboratories i England har vist at følgende mengder bakterier reduseres etter bare ett drag:

  • MRSA 99.96%
  • Clostridium Difficile: - Vegetativ form 99.93% - Spor form 99.94%

Kundefordeler

Når det gjelder tradisjonelle mikrofiberkluter og rengjøringsevne så vet vi at de ofte er den beste og mest økonomiske løsningen. Men en tradisjonell mikrofiberklut med lang levetid passer ikke overalt.

  • Lofritt resultat. Den unike produksjonsprosessen Evolon (samme som MicroSmart og QuickStar Micro) med endeløse fibre gjør MicroRoll til markedets mest lofrie klut.
  • Rent resultat uten skjolder. Den ekstremt fine fiberkonstruksjonen gjør at uvanlig lite vann legger seg på overflaten, dette gjør det vanskelig for smusspartiklene å dras tillbake til vannet og feste seg på overflaten. MicroRoll gir et helt rent resultat på rustfritt stål, glass, speil, etc.
  • Reduserer over 99,9% bakterier.
  • Tilfredsstiller markedets høye krav til partikkelutslipp
Beskrivelse Farge Størrelse (cm) Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
MicroRoll, 200 kluter/rull hvit 25 x 35 149041 4 149042 1
Dispenser grå 298 x 162 129459 4 129460 1

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss