Swep Single Swep Single Vegg & Interiør mopp

Rengjør whiteboardtavler, vegger og interiør. Raskt, pent og enkelt.

Swep Single Vegg & Interiør mopp rengjør alle typer av miljøer, den passer like bra på skolen, sykehus, hotell og i barnehagen.

Den er perfekt til rengjøring av alle typer overflater, whiteboard, fliser og for eksempel vegger, tavler, konferansebord og andre møbler. Kan også brukes på glass og rustfrie flater. 

Moppen fungerer godt både tørr, lett fuktet eller fuktig. Den er spesielt effektiv mot smuss som sitter hardt.

Kundefordeler

  • Effektivitet: Materialet er av høyeste kvalitet som både løsgjør og tar opp smuss effektivt. Materialet i moppen holder godt på fuktigheten, og legger derfor igjen minimalt med vannpartikler. Moppen klarer å rengjøre en stor flate på grunn av at den fordeler fuktigheten jevnt. Det øker din effektivitet.
  • Økonomi: Tid er penger! En mopp gjør samme jobb som en klut, men mye raskere. Å bruke en interiørmopp på store flater, der du i dag bruker kluter sparer 30% i tid. Moppen er slitesterk og har lang levetid, det er bra for både økonomien og miljøet. 
  • Ergonomi: På grunn av moppens lave friksjon så glir Swep Single Vegg- & Interiørmopp lett over flaten. Sammen med et teleskopskaft blir arbeidsstillingen mer behagelig og du belaster kroppen mindre en ved tradisjonelle metoder.
Beskrivelse Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
Swep Single Swep Single Vegg & Interiør mopp 162257 10 536358 1

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss