ClickSpeed

Raskt, enkelt og hygienisk moppesystem

Nye ClickSpeed kombinerer styrken i et godt moppesystem med enkeltheten og fleksibiliteten i en klut. ClickSpeed-stativet har en unik funksjon der magneter holder mikrofiberkluten på plass.

ClickSpeed-systemet består av to ulike mikrofiberkluter:

  • ClickSpeed Moppeklut – en strikket klut av polyester og polyamid produsert for å gi best mulig rengjøringseffekt med lav friksjon.
  • ClickSpeed Engangsmoppeklut – med den patenterte novolonstrukturen som effektivt fanger opp løs skitt. ClickSpeed egner seg for både små og store områder – f.eks i hjemmet, butikker, pizzeriaer, restauranter, kontor, sykehjem og sykehus. ClickSpeed brukes både til tørr- og våtmopping av alle typer harde gulv.

Kundefordeler

  • Enkelt, raskt og hygienisk: Systemet er enkelt å lære seg og håndtere – klikk – og du kan begynne rengjøringen. Når det er på tide å bytte mopp er det enkelt – klikk – og uten berøring faller den skitne moppen i vaskesekken.
  • Økonomisk og miljøvennlig: ClickSpeedsystemet krever ingen store investeringer. Moppekluten er slitesterk og kan vaskes flere hundre ganger, noe som gir et lavt kostnadsnivå. Dens lave vekt gjør at mange kluter får plass i en og samme vask. Det minsker også bruken av vann og vaskemidler. Når moppeklutene transporteres eller bæres mellom rengjøringsstedene, tar de liten plass og veier lite.
  • Ergonomi: Stativet er lett og bytte av moppeklut skjer raskt og enkelt, helt uten krefter.Moppeklutens størrelse og materiale er optimalt for å gi lav friksjon.
Beskrivelse Størrelse (cm) Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
ClickSpeed Moppestativ 40 138621 10 138622 1

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss