SafePlus System Mini

Trust the PLUS

SafePlus er et innovativt system som tilbyr det høyeste nivået av hygiene. Mikrofiberklut for best rengjøringsresultat (påvist bakterie og virusopptak) sammen med en tettsittende pose for sikker oppbevaring (opptil 31 dager) og dispenser for enkel håndtering.

Bruksområde 
Effektiv rengjøring av høyrisikoområder. SafePlus kan brukes sam¬men med desinfeksjonsmiddel, noe som gir et uslåelig resultat. Kombinasjonen av mikrofiber som renser dypt ned og desinfeksjonen som etterlater overflaten ren - alt på en gang. 
SafePlus brukes der engangsmateriale er et krav og / eller der det er behov for desinfisering, f.eks. operasjonsrom og pasientrom. 
SafePlus etterlater et renere og sikrere resultat enn papir og andre servietter uten mikrofiber.

  • Sertifikat viser at klutene kan behandles med desinfiserings-middel og oppbevares uten bakterievekst i opptil 31 dager 
  • Sertifisert opptak av bovine koronavirus 99,51 % og 99,98 % av bakteriene fjernes fra overflater, uten desinfiseringsmiddel. 
  • Overlegent bedre resultat enn rengjørings- og desinfiserings-servietter uten mikrofiber 
  • Gammastrålebehandlet for å sikre ekstra hygiene 
  • Etikett for tydelig merking av innhold og dato 
  • Lett å bruke til mange forskjellige oppgaver – tilsett det desinfise¬ringsmiddelet oppgaven krever 
  • Markedets første dispenser med et antibakterielt og selvlukken¬de, fleksibelt lokk - lokket sørger for at dispenseren aldri er åpen.

Produktbeskrivelse
SafePlus Dispenser Mini: Polypropylen (dispenser), polyamid (knapp), polypropylen (mater), silikon (lokk) og rustfritt stål (sprint). Oppbevares stående, festet til en vegg eller på Origo 2 / Origo 500 reholdsvogn.

Beskrivelse Farge Størrelse (cm) Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
SafePlus Dispenser Mini grå 270x120x105 166875 4 166876 1
SafePlus MicronRoll Mini blå 28 x 30 166865 10 166866 30

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss