Vileda NLC Header pic component.jpg

Uovertruffen kontamineringskontroll, biokontamineringsoppsamling og restfjerningsytelse med kraften til unik mikrofiberteknologi. 

Vil du ha en partner til å hjelpe anlegget ditt med å levere en Next Level Clean? Systemene våre vil hjelpe deg med å oppnå uovertruffen forurensningskontroll, biokontamineringsoppsamling og restfjerning.

Vileda Professional er verdensledende innen utvikling, produksjon og markedsføring av innovative mekaniske rengjøringssystemer i mikrofiber som brukes til å rengjøre kontrollerte miljøer. Vi betjener flere markeder, inkludert renrom i den farmasøytiske industrien som produserer legemidler, eller legemidler lisensiert for bruk som medisiner og tar i bruk et forurensningskontrollprogram.

hero atf small.png

Vi flytter hele tiden grensene og utfordrer grensene for mekanisk rengjøringsteknologi i mikrofiber. Vi gjør dette for å utvikle innovative løsninger som forbedrer rengjørings- og desinfeksjonsprosedyrene dine og gir anlegget ditt et NEXT LEVEL CLEAN, bærekraftig!

Noen av de største farmasøytiske selskapene rundt om i verden drar nytte av vår løsningsbaserte partnerskapstilnærming for "rengjøring".

Vi leverer komplette forurensningskontrollløsninger inkl. planlegging, prøveprogrammer og opplæring. Våre produkter er validert vitenskapelig av uavhengige testinstitutter i tråd med ISO- og GMP-standarder. Med vår tekniske ekspertise perfeksjonert fra mange års erfaring vil vi hjelpe deg å realisere en høyere standard og klassifiseringer av "ren".

Ved å samarbeide med oss tror vi at jo høyere nivåer av biokontamineringsoppsamling og restfjerningsytelse vi vil hjelpe deg med å levere, kan du oppnå din helt egen NEXT LEVEL CLEAN.