Isabel Merkel ny President for Vileda Professional

isabel-merkel_PR.jpg

Pressrelease 2021-06-11 Isabel Merkel tiltrer rollen som Global President for Freudenberg Home and Cleaning Solutions, Business, mer kjent som Vileda Professional. 

I begynnelsen av mai 2021 overtok Isabel Merkel etter Elisabeth Arnberg, som valgte å slutte i foretaket etter en 30 år lang og fremgangsrik karriere i FHCS. I sin nye rolle kommer Isabel Merkel til å være ansvarlig for den globale profesjonelle virksomheten, som utover varemerket Vileda Professional også omfatter Oates i Australia. Isabel Merkel kommer til å rapportere til Karin Overbeck, CEO - Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH.

"Jeg er veldig glad for å ha vervet Isabel Merkel til denne stillingen", sier Karen Overbeck. ”Med sin kunnskap og energi kommer hun til å drive virksomheten fremover. Hun er en allsidig sjef som kommer til å opparbeide tillitt hos både ansatte og kunder. 

"Isabell fortsetter: "Vår bransje står ovenfor enorme utfordringer i den nåværende pandemisituasjonen, mitt fokus kommer til å være å overvinne disse utfordringene sammen med våre kunder. Det innebærer at vi identifiserer og tilgodeser behovene hos våre kundegrupper enda tydeligere. Spesielt med digitale løsninger og et sterkere fokus på holdbarhet.”

Isabell Merkel har tidligere hatt ulike konsulentoppdrag, og siden 2015 innen Freudenbergkonsernet. I Freudenberg har Isabel Merkel hatt ulike ledende internasjonelle stillinger, senest som Director Global Account Sales for Vibracoustic Business Group. Der hun hadde ansvaret for den globale omsetningen inn mot bilprodusenten BMW.