Finnclean_webb_banner_lq.jpg

Finnclean PRO, Tammerfors 27.-28. Mars 2019

Rengjøringsindustrien fra både Finland og resten av Norden møtte igjen i Tammerfors for å besøke Finnclean PRO. 

Finnclean er Nordens største renholdsmesse, og hovedtemaet var digitalisering, trivsel på jobben og miljøet. Digitaliserte løsninger var fremtredende på mange stand, akkurat som i vår egen stand.

Digitalisering - en del av det daglige rengjøringsarbeidet

Digital integrasjon blir stadig mer populær i de tradisjonelle og innebygget plass til nettbrett. Dette er godt reflektert i den nye rengjøringsvognen Origo 2, som ble lansert på messen. Origo 2 er verdens første rengjøring vogn med innebygget plass til nettbrett. I lokket på den nye vognen er nettbrettet sikkert lagret både mot tyveri og mot kjemikalier. Den beskyttende plastfilmen gir rask tilgang til push meldinger uten ekstra tiltak.

Vileda Professional investerer i den digitale verden

I tillegg til at den nye Origo 2-vognen er tilpasset den nye digitale verden unner rengjøringsprosessen, er den også digital når den skal utstyres. På nettet kan du enkelt utstyre vognen med ekstra tilbehør, og når du er fornøyd, kan du sende din unike vogn til bestillingsavdelingen for bestilling.
www.vileda.no har også fått et løft - med smarte løsninger for deg som kunde.


Mange spennende møter i løpet av to intensive dager takker vi hos Vileda Professional alle besøkende for den store interessen i standen vår. Vi gleder oss til en spennende og inspirerende vår!