Restaurant_header.jpg

"Åpne for service"

De allerede høye kravene i næringsmiddelindustrien er nå enda høyere på caféer, barer og restauranter. 

For at dine gjester skal være sikre på at såvel maten som lokalet er hygienisk rent må du revurdere dine renholdsmetoder, rutiner og produkter i forhold til hygiene og næringsmiddelsikkerhet.

Ved å fokusere på flater som mange kommer i kontakt med, redusere du ikke bare smitterisikoen, men sender også ut tydelige signaler om at man oppholder seg i et rent miljø. 

Vanlige kontaktflater der smitten spres!

Utover den vanlige rengjøringsprosessen er det ekstra viktig å sette fokus på flater som ofte berøes. For å redusere risikoen for smittespredning bør disse flatene rengjøres oftere.

Restaurant

restaurant+.jpg

Restaurant

  • Menyer
  • Salt- og pepparbøsser samt andre smakstilsettere som f.eks ketchup
  • Bord og stoler
  • Betal- / kortlesere
  • Touchskjermer

Kök

kitchen+.jpg

Kök

  • Handtak og dørlås
  • Knapper og brytere på kjøkkenmaskiner (ovner etc.)
  • Kraner og vask
  • Dispensere til tørkepapir, etc
  • Håndtak på kjøleskap, fryser og bokser
  • Kjøkkenredskap (f.eks. kniver, skjærebrett)
  • Påleggsmaskiner, isskje og serviceklokker

Rengjør kontaktflatene ofte!

Her gir vi tips til de produkter som hjelper best til i kampen mot smittespredning på kontaktflater. Vil du vite hvilke produkter som passer best til rengjøring av hele rommet? Gå til «Bransjeløsninger / Konsept», der finner du den komplette løsningen for dine oppgaver.

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss