Kontorrenhold med Vileda Professional

Et rent arbeidsmiljø hjelper deg å lykkes

Et rent arbeidsmiljø er et sunt arbeidsmiljø. Men i dagens kontormiljøer spiller hygienen en enda større rolle: Et rent arbeidsmiljø har positiv effekt på produktivitet, sikkerhet og moral. Det er viktig for medarbeidernes helse og trivsel, og dermed også avgjørende for bedriftens suksess. Det innebærer i sin tur at økt effektivitet hos rengjøringspersonalet kan bidra til større suksess for bedriften.

Uansett kontortype jobber vi sammen med deg og teamet ditt for å skape en tilpasset rengjøringsprosess som sikrer et sunt arbeidsmiljø.

Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud for din virksomhet.

Profesjonelle produkter som gir høyere kostnadseffektivitet innen kontorrenhold

Selv om det har skjedd en teknisk utvikling innenfor kontormiljøene, har kravene til renholdet ikke blitt mindre. Det har sin forklaring i to trender:

  • Nye, blanke og sensitive materialer brukes i kontormiljøer
  • Rengjøring på dagtid integreres i de daglige arbeidsrutinene

Samtidig øker stadig kravene til effektivitet, kostnad per kvadratmeter, brukervennlighet og personalopplæring. Det innebærer større investeringer for din del, både med hensyn til tid og penger. 

Vi gir deg de mest effektive og ergonomiske verktøyene for din arbeidsprosess. Ved å tilby omfattende opplæring garanterer vi at du får lavest mulige brukskostnader ut fra dine behov.

Nå lenger med Vileda Professional

Reduser utgiftene til rengjøring ved store omorganiseringer 

Rengjøring på dagtid stiller høye krav til både utstyr og personale. Et perfekt rent resultat uten å forstyrre virksomheten for øvrig er alfa og omega, og dette forutsetter at personalet har fått riktig opplæring. Men å oppretteholde et høyt opplæringsnivå hos et personale med stor omskiftning er kostbart og reduserer produktiviteten og effektiviteten. Løsningen er å redusere opplæringsbehovet, og dermed også de totale rengjøringskostnadene, ved hjelp av produkter som er lette å bruke. 

Vileda Professional tilbyr smarte produkter til kontorrenhold for å øke effektiviteten ved rengjøring av:

  • kontorlokaler på dagtid
  • skrivebord 
  • kontormøbler
  • ømtålige overflater
  • blanke overflater

Møt utfordringene med de nye materialene 

Nye materialer innebærer utfordringer for personalet: Trenden innen kontorinnredning har gått mot høyblanke overflatebehandlinger på inventar. Det krever spesielle løsninger som ikke dekkes av tradisjonelle rengjøringsmetoder. 

  • Store overflater som tar lang tid å få rene kun ved bruk av klut.
  • Overflater som brukerne tar på får fettlekker og fingeravtrykk som er vanskelige å fjerne. 
  • Overflater behandlet med høyglans gjør at flekker og smuss vises bedre.

Vi gir deg det du trenger for rask, sikker og effektiv rengjøring av innredningen. For glasspartier, rustfritt stål, speil, bord, whiteboardtavler og andre overflater på moderne kontor. 

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss