Ergonomisk rengjøring

Ergonomisk rengjøring

Ergonomisk rengjøring krever førsteklasses ergonomisk utstyr - Uansett hva vi tenker og tror, så er det uavhengige tester som gir oss og våre systemer troverdighet.

I FreudenbergfamilIen er vi engasjerte i å designe og produsere produkter som tar hensyn til menneskers sikkerhet og helse, som  samtidig er effektive, raske og enkle å bruke. 

Når vi utviklet nye Swep Pro så hadde vi fokus på ergonomi. Alt fra friksjon og effektivitet på moppene, moppestativ med lav vekt og enkel håndtering av moppebytte, til teleskopskaftet. Vi skapte den nye generasjonen av Swep – ett komplett system ergonomisk renholdsutstyr og ergonomiske mopper for ergonomisk rengjøring.

Sertifisert ergonomisk renholdsutstyr!
ErgoCert er den første organisasjonen i Europa som ble etablert med hensikt å sertifisere ergonomiske egenskaper på arbeidsplasser, arbeidsstasjoner og utstyr til daglig bruk. Testene ble utført med renholdspersonell og deres helss i fokus - HCD (menneskesentrert design). Funksjonen utføres antropocentrisk dvs. at den fysisk passer de tenkte brukerene og at den følger brukeren biomekanisk (naturlig). Samtlige av våre ergonomiske mopper ”Swep Pro”, sammen med det ergonomiske moppestativet ”r-moppstativ”, og det tidigere prisbelønnede Vario Teleskopskaftet har blitt ”Ergonomicertifierade” av ErgoCert som et ergonomisk renholdssystem. Det som ett av de aller første ergonomiske moppesystemer og ergonomisk renholdsutstyr på markedet. 

Vil du vite mer om fordelene med Nye Swep – høyeste rengjøringsevne, hygiene og holdbarhet, alt til enlav totalkostnad? Kontakte din nærmeste Vileda representant: Klikk her
Vill du lese mer om ErgoCert og ISO 17065-standarden, kan du følge denne lenken www.ergocert.net

Rengjøring. Teknologi. Ergonomi. Optimalisert.