man-in-protective-suit-wiping-table_2.jpg

Renholdsutstyr for renrum

Når det ikke er rom for feil, må du stole på de beste. Når du må redusere all risiko for kontaminering ber du om det tryggeste/sikreste. Å rengjøre renrom (cleanroom) er blant det mest krevende renholdet i bransjen, og for å innfri de strenge kravene til renhold er det viktig å bruke utstyr med overlegen kvalitet. Vileda Professional får henvendelser fra renholdsbransjen over hele verden igjen og igjen når hygienen spiller en avgjørende rolle.  år 

Hva er renrom?

Renrom, et såkalt cleanroom eller controlled environment (CE) er rom hvor mengden av partikler og smuss overvåkes veldig nøye. Det finnes ulike nivåer og klassifiseringer av renrom, og jo høyere klasse det handler om, jo strengere er kravene. Definisjonen av smuss varierer fra støvpartikler i de mindre krevende renrommene, til usynlige og mikroskopiske partikler i lufta som virus i de renrommene med de strengeste kravene.   

Hva brukes renrom til?

Renrom brukes først og fremt til alt innen forskning og produksjon for å oppnå forhold hvor virksomheten ikke forstyrres eller trues av miljøforurensinger. Renrom kan variere i størrelse fra hele fabrikkgulv til små enheter som for eksempel til forskningsformål. Uansett størrelse er det helt avgjørende at kravene til hygiene innfris. 

Hvordan rengjør man renrom?

I renrom med de strengeste kravene oppnås den riktige hygienen via luftfiltrering. I rom med lavere krav rengjøres renrom med renholdsutstyr av den høyeste kvaliteten, og som møter materialkravene for renhold av renrom.  Vileda Professional tilbyr et bredt sortiment av renholdsutstyr, som mopper, kluter, teleskopskaft, stativ og renholdsvogn som er produsert for å tilfredsstille de høyeste kravene til renhold i renrom.

Vil du vite mer? Kontakt din representant i Vileda Professional!  

Vi i Vileda Professional er her for deg når du trenger renholdsutstyr som klarer de tøffeste utfordringene med de strengeste kravene. 
Kontakt oss så hjelper vi deg å lykkes!

Gjør deg kjent med vårt sortiment av utstyr for rengjøring i renrom.

Når det gjelder mekanisk rengjøring av et renrum er Vileda Professional merket du kan stole på. Via lenkene under finner du produkter som er spesialutviklet for å klare de tøffe utfordringene innen renhold i renrom:

Vil du vite mer om ulike renrom og hvilket renholdsutstyr vi anbefaler? Gjør deg kjent med vår renromsside (ENG) under Bransjeløsninger / konsept.