MicronQuick

100% mikrofiberrengjøring med markedets tynneste mikrofiber.

MicronQuick er den første av neste generasjons mikrofiberkluter. Med en ny unik teknikk splittes mikrofiberen i hele 32 deler, det gir markedets tynneste mikrofiber, hittil.

Mikrofiberen i MicronQuick er like tykk som tradisjonell mikrofiber fra starten av. Ved hjelp av ”Micron teknologien” så splittes fiberen i 32 isteden for de tradisjonelle 16 delene. Når fiberen splittes under hardt vanntrykk dannes mikrofilamenter som er så tynne som 0,075 dTex.

I tillegg til markedets tynneste mikrofiber så består kluten av 100% mikrofiber (70% polyester/30% polyamid), til sammenligning med en tradisjonell strikket mikrofiberklut som dels ikke har like tynne mikrofiber og som oftest bare har mikrofiber i løkkene og ikke i kjernen av kluten.

MicronQuick er en effektiv og slitesterk klut som klarer de fleste utfordringer. Den kan brukes enten forpreparert direkte fra vaskemaskinen eller prepareres på stedet. Den kan brukes tørr, fuktig eller våt. Den egner seg for alle overflater og områder - fra sykehus, barnehager, kjøkken til kontor.

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss