Swep Interiør håndmopp

Eksperten på gelender, badekar, vask og flater det er vanskelig å nå.

Swep Interiør håndmopp er en dobbeltsidig 2-i-1 håndmopp. De to ulike sidene tilbyr en rekke ulike rengjøringsfunksjoner, for eksempel tekstiler, møbler, gelender, badekar, vask, dører og ulike flater hvor det er vanskelig å komme til eller flater med ulik utforming som f.eks. dusjarmatur.

Når skrubbesiden er fuktig, løsner den smuss som sitter hardt uten å skade overflaten. Den er også godt egnet til å ta opp hår i bad og garderober. Så er det bare å snu moppen og tørke rent med den myke siden. 

Når skubbesiden brukes tørr, løsner den smuss og hår fra tekstiler og tøymøbler. Snu moppen og avslutt med mikro-fibersiden. Overflaten får da en skikkelig oppfriskning.

Kundefordeler: 

  • Effektiv: Rask og effektiv rengjøring med 2-i-1 funksjonen. Den ”skrubbende” siden fungerer godt på både smuss som sitter hardt såvel som løst smuss og hår, og mikrofibersiden tørker tørt og rent.
  • Ergonomisk: Swep Duo Interiør Håndmopp er den perfekte løsningen for enkelt å komme til på vanskelige steder og ”bøyde” flater som gelender, badekar, vask og armatur til dusj.
  • Sikker: Håndmoppens slitesterke tykke materiale beskytter hånden ved tørking av møbler med skarpe kanter.
Beskrivelse Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
Swep Interiør & håndmopp SafetyPlus 162258 10 536359 1

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss