Swep Duo Vegg & Interiør mopp

Eksperten til interiørflater

Swep Duo Vegg- & Interiørmopp rengjør alle typer av miljøer, den passer like bra på skolen, sykehus, hotell og i barnehagen.

Den er perfekt til rengjøring av alle typer overflater, whiteboard, fliser, og for eksempel vegger, tavler, konferansebord og andre møbler. Kan også brukes på glass og rustfrie flater. 

Moppen fungerer godt både tørr, lett fuktet eller fuktig. Den er spesielt effektiv mot smuss som sitter hardt.
 

Kundefordeler  

  • Effektivitet: Materialet er av høyeste kvalitet som både løsgjør og tar opp smuss effektivt. Materialet i moppen holder godt på fuktigheten, og legger derfor igjen minimalt med vannpartikler. Moppen klarer å rengjøre en stor flate på grunn av evnen til å fordele fuktigheten jevnt. I tillegg til at 2 like sider på moppen gjør at veldig store flater kan rengjøres med en og samme mopp. Det øker din effektivitet og fleksibilitet.
  • Økonomi: Moppene i Swep Duo systemet er dobbeltsidige og derfor mer effektive. Takket være tosidige mopper går rengjøringen raskere og det trengs færre mopper. Dette gir lavere bruks-kostnad, lavere startinvestering og lavere vaskekostnad. 
  • Ergonomi: På grunn av moppens lave friksjon så glir Swep Duo Vegg- & Interiørmopp lett over flaten.  Sammen med et teleskopskaft blir arbeidsstillingen mer behagelig og du belaster kroppen mindre en ved tradisjonelle metoder. Å bruke en interiørmopp på store flater, der du i dag bruker kluter, er mer ergonomisk og du sparer 30% i tid.
Beskrivelse Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
Swep Duo Vegg- & Interiør mopp 162256 10 536357 1

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss