Swep Single r-MicroCombi Pro mop 120 cm (CC)

2-i-1 funksjon: perfekt rengjøring av alle typer gulv

Swep Single r-MicroCombi Pro er en mikrofibermopp med den nye generasjonens supermikrofibrer. I den skårede mikrofiberen finnes et unikt 3D bikubemønster og børstefiber, to detaljer som hjelper til å oppnå et effektivt rengjøringsresultat med minste mulige
friktion.

Swep Single r-MicroCombi Pro er den optimale kombinasjonen for rengjøring av alle typer av harde gulv. r-MicroTech garnet i framkant tar opp løs smuss og r-MicroPlus med bikubemønstret fjerner flekker og ingrodd smuss. Swep Single r-MicroCombi Pro er perfekt til både jevne gulv og gulv med struktur. 

Swep Single r-MicroCombi Pro er symmetrisk (likesidig), med to fingerløkker. Moppen brukes sammen med Swep r-Moppstativ, 50 cm.
Produsert av 75% polyester/25% polypropylen, opp til 35% av materialet kommer fra resirkulert plast. Baksiden er forkrympet for å holde formen. Fargekodet. Produsert i Finland.

Moppen har enestående holdbarhet  - kan maskinvaskes opp til 1000 ganger. Moppen bærer også miljømerke Svanen (Nordic Swan) som forteller at den innfrir strenge krav i forhold til miljø.

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss