Swep Single MicroCombimopp

En dobbeltvirkende mopp

SwepSingle MicroCombi er en MicroPlusmopp med MicroTechgarn i framkant som rengjør to steg i ett moment. Swep Single MicroCombi brukes på Viledas Singelstativ/ moppebrett eller det patenterte Swep Duostativet. Produseres i Finland. Svanemerket med lisens 483 006. Den samme fibersammensetning som Swep Hygiene.

Swep Single MicroCombi er en mopp til daglig rengjøring. MicroTechgarnet i kanten samler løs smuss og MicroPlus gjør rent i dybden. Effektiv til på smuss som sitter hardt på alle glatte og/ eller behandlede gulv.

Swep Single MicroCombi er velegnet til alle typer miljøer: skoler, barnehager, kontorer, hoteller og restauranter, og for metoder fra tørr til fuktmopning. Moppen på 120 cm er effektiv som feiemop til store gulvarealer, brede ganger og gulv i gymsaler o.l.

Produktfordeler

  • Rengjør mer og bedre: Tester viser at den nye fibersammensetningen bevarer fuktigheten i moppen lengere og gir en jevn tilførsel av fukt. Materialet sikrer en ensartet rengjøring på hele overflaten - 40% mer areal*.
  • Optimal hygiene: Takket være den jevne tilførsel av fukt, tørker overflaten raskere, dette minimerer smuss og bakterier på overfladen. Uavhengig test ** viser, at hele 99,99% av bakteriene fjernes fra den overflate som rengjøres.
  • 10% mindre friksjon*: Den nye strukturen og fibersammensetningen gir lav friktion - moppen glir lett på overflaten, og reduserer dermed kroppens belastning.
  • Kantgarnet gjør at moppen er perfekt til fjerning av støv.
  • Økonomi: Swep Single MicroCombi er en holdbar mopp, som gir en bedre driftsøkonomi. * Testresultatet viser gjennomsnittet sammenlignet med tre konkurrenter ** Uavhengig test sertifisert av BMA Labor, Tyskland
Beskrivelse Størrelse (cm) Varenr kartog Pk/kartong Varenr pk Stk/pk
Swep Single MicroCombi 50 143830 30 143866 1
Swep Single MicroCombi 120 143829 10 143865 1

Spørsmål? Kontakt oss

Kontakt oss